Sesiune foto de logodna – RADU si MIRELA


Fiecare lucru are povestea lui. Povestea lor e unica si fiecare zi e speciala pentru ca se iubesc! Ne-a facut placere sa mergem la Sibiu intr-o calatorie de lucru, ca sa redam prin imagini povestea lor, a Mirelei si a lui Radu.

Cununie- SILVIA SI SILVIU


Este predestinat  sau doar o simpla potrivire de nume, aceasta este intrebarea! S-au cunoscut, mai bine, vara, la balul de terminare al Facultatii de informatica. Ea, proaspat Miss , iar el, dupa ce a invitat-o la dans a lasat-o sa astepte in mijlocul ringului fara sa se mai intoarca … […]

Andrei – Primul an


L-am cunoscut pe Andrei cand inca era in burtica Gianinei. Atunci am avut si prima sesiune foto. Ce sa mai spun … a fost dragoste la primul click! Par blond, ochi albastrii si un zambet de milioane, asta ne-a oferit Andrei la 1 an!

Rares & Lucia


Doi tineri extrem de simpatici care ne-au facut sa ne amuzam si sa ne simtim ca parte din nunta lor.Casa de piatra, Rares si Lucia!              

Trei fete “cucuiete”


                  Bine ai venit printre noi, draga Sara! O sesiune foto de familie…. de fapt, o sesiune foto dedicata majoritatii familiei Baicu!

JUST PORTRAITS- Dana


Cand te relaxezi totul este mai usor iar lucrurile bune incep sa vina de la sine. Asa este si in fotografie. Dupa ce ne-am relaxat, totul a fost perfect.   PS: A ajutat umpicut si vinul si glumele mele bune.              

Sara pe deal


                  Sã fie toamnã, sã fie soare, sã fie culoare. Mai rãmâi anotimp frumos umpic ca sã-mi scot aparatul foto la plimbare !

Preview- Sesiune foto de botez


Nu il cheama nici Rila- Iepurila, nici Oachi- Oac. Se numeste Andrei si ii place la nebunie toamna pentru ca a ales sa vina pe lume in acest anotimp.